Редактор: e-mail: Кадър бТВНаш евродепутат от листата на ГЕРБ обясни защо е

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВНаш евродепутат от листата на ГЕРБ обясни защо е
Коментари Харесай

Новаков, ГЕРБ: Демократична България се справи с изборния туризъм, такъв вече няма да има, хората ще гласуват директно в Турция

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Наш евродепутат от листата на ГЕРБ изясни за какво е сезирал Европейската комисия за политическа интервенция на " Демократична България " в работата на антикорупционната комисия. Както е известно, на първо четене бе признато закриването на профилираните съдилища и прокуратури.

Ще ми се, Европейската комисия, в която работя, да изиска някакво пояснение от комисията в Народното събрание, по какъв начин по този начин за една нощ се закриват институции, които са работили с години. Макар да имат сигурно проблеми за решение, надали тяхното решение минава през закриването им. Това е като да хвърлиш бебето с водата. Това сподели Андрей Новаков в " Лице в лице " по бТВ.

Ще ми се, такива големи промени да минават през спор. Къде беше дебата? Потърсиха ли мнението на Висш съдебен съвет, на Министерство на правораздаването, потърсиха ли мненията на магистратите, по какъв начин за една нощ го взеха решение това, не знам и аз, само че слага под подозрение техните положителни планове. Те имаха опция да сформират държавно управление единствено преди няколко дни Ако желаеха монархия, можеха да създадат и да осъмнем тая заран с друго държавно устройство. Все отново имат 165 депутата, добави Новаков. 

Гледам новините и разбирам за какво се държат за главата хората. На мен ми е работа и не мога да го проследя до дъно и да схвана какво се случва. Сутринта имаше ограничаване на секциите в чужбина. Сега към този момент няма. Трябва да призная на " Демократична България ", че те се оправиха с един проблем. Това беше казусът с изборния туризъм. Такъв към този момент няма да има, хората ще гласоподават непосредствено в Турция, това сигурно към този момент са го създали, сподели още Андрей Новаков.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР